ANDROID ÉS IMPACT KONCERTEK A CAMPUS FESZTIVÁLON

A Campus fesztivál Egyetem Tér színpadán 2018 július 21-én este lépett fel az Android együttes. Az Éjféli Bál és az Embergép című lemezekről válogattunk a műsorhoz, kivételesen csak énekes számokat játszottunk, ezért most kimaradtak az Édentől Keletre című album instrumentális szerzeményei. A mintegy félórás koncert után egy különleges Impact koncertre került sor. Az Impact zenekart 2016-ban alapította Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, aki dobokon, és ütős hangszereken játszik, valamint Tőzsér József, az Android billentyűse. Szólógitárosként csatlakozott a formációhoz Szabó László washingtoni nagykövet, aki korábban a Három Nővér egyetemi zenekar gitáros-énekese volt, valamint orgonistaként Lakatos Péter, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar dékánja. Az együttest a komolyzenei képzésben részt vevő Kristóf György (szaxofon) valamint a könnyűzenei képzés két énekese, Minya Andrea és Kárpáti Eszter is erősítette.
Az Impakct pedig Pink Floyd nótákat adott elő. A koncerten elhangzott több ikonikus dal, mint például a Shine on You Crazy Diamond, Time, Us and Them, Comfortably Numb.
Az Impakt produkciójában közreműködnek az Android és a Tűzlabda együttes zenészei is, Dudás János (gitárok, ének), Nikolin Zoltán (basszusgitár, ének), Mező Orbán (dobok, ütős hangszerek), Létmányi István (gitárok) valamint Makranczi Béla (ének).