MEGJELENT AZ ANDROID EGYÜTTES MÁSODIK, ÉJFÉLI BÁL CÍMŰ CD-JE!

A most megjelenő „Éjféli bál” album prózai betéteket tartalmazó, vagy énekes szerzeményeket tartalmaz. A kilenc kompozíció közül négy nagyobb lélegzetű „micromusical”, ezek mindegyikéhez egy-egy bevezető szám is készült. Jellemző az album számaira az irodalmi kötődés. Az Éjféli bál Mihail Bulgakov Mester és Margarita című regénye alapján készült. Az Iskarióti Júdás és a Fáraó című szerzeményeket Robert Graves Jézus király és Boleslaw Prus A Fáraó című regényei ihlették. A Máté 26:47 részletet tartalmaz  Máté evangéliumából, míg az  Eggyé válok az Istennel-t a Halottak könyve inspirálta.

Az „Éjféli bál” címadó dal HD videoklippje megtekinthető a Youtube-on: http://youtu.be/KW6C4gmeklg (Lostikipictures produkció)
 
Az ANDROID tagok, Dudás János (gitárok, ének), Mező Orbán (ütős hangszerek), Milesz Sándor és Tőzsér József (billentyűs hangszerek) valamint Pocsai Sándor (basszusgitár) munkáját kiváló előadók segítik. Közreműködik Turi Lui Grammy díjas énekes, Bányoczky Nóra, Kisfaludy Zsófia, Törő Ildikó (ének), Pásztor Anna és Vranyecz Artúr (próza).