Milesz Sándor

Jelenlegi hely

Hét évesen kezdett el zongorázni tanulni a beregszászi zeneiskolában. Az első zenekarát 1974-ben alapította, mint iskolai zenekart. Később az egyetemi tanulmányai során találkozott Tőzsér Józseffel, az Android együttes alapítójával, zeneszerzőjével.

1980-ban az Android alapító tagja, billentyűs hangszereken játszott. A bemutatkozó koncert érdekessége volt, hogy mellotron mellett igazi csemballót szólaltatott meg. 1981-től megszűnéséig az együttes menedzsere, szervezésében készült 1983-ban az együttes első stúdió anyaga. Meghatározó szerepet játszott az együttes 1995-ös és 2008-as újraegyesülésében, ez utóbbi esetben visszatért mint zenekari tag is.

 

 

Rólunk

Az Android együttes progresszív rock-ot (neo prog) játszó zenekar. Jelenleg főleg kvertett formában játszunk, az  eddig elkészített és megjelentett négy albumunk anyagából, gyakran vendégelőadók közreműködésével. Eredetileg 1980-ban alakultunk, hosszabb szünet után 2008 óta folyamatosan zenélünk.  Zenénkben ötvözzük a progresszív rock, klasszikus rock, népzene és a klasszikus zene elemeit is.